top of page

TESTIMONI

12hb September, 2016 - 11:06PM
Kes
Rumah yang dimiliki oleh pegawai perubatan yang bertugas di Riyad hendak dilelong setelah beliau berhenti dari Hospital Kerajaan.
-
Hutang
Rumah Teres 2 Tingkat di Bandar Tasik Puteri
-
Pemiutang
Lembaga Perumahan dan Perbendaharaan Sektor Awam (LPPSA)
-

—  Puan Rose, Riyadh, Arab Saudi

Terima kasih yang tidak terhingga kerana berjaya menyelamatkan rumah saya. Pada permulaan saya hanya tawakal saja dan berharap sangat agar NPL Smart Solution dapat selamatkan harta saya dari di lelong oleh LPPSA. Tetapi setelah duduk berbincang dengan pihak Tuan, saya yakin dengan komitmen yang di tunjukkan. Malah ianya terbukti apabila rundingan yang dilakukan oleh Tuan dengan pihak LPPSA telah Berjaya menangguhkankan proses lelongan dan saya diberi peluang untuk samada menebus kembali pinjaman tersebut atau menjual rumah saya didalam tempoh yang diberikan. Saya juga dibenarkan membayar jumlah ansuran yang lebih rendah didalam tempoh tersebut.

 

Tanpa ragu-ragu saya akan cadangkan pada kawan-kawan saya yg mempunyai masaalah berkaitan pinjaman terutamanya harta yg hendak di lelong oleh pemberi pinjaman dengan terus berhubung dengan tuan dan saya yakin pihak tuan mampu membantu. Akhir kata, semoga Tuan dan kumpulan akan terus sukses di masa depan.

 

Terima Kasih 

 

bottom of page